Szállítási információk

     

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Puma, Dorko és a Crocs termékeink külső raktárból történő szállítása miatt a szállítási idő néhány nappal hosszabbak.


15 000 Ft felett ingyen szállítunk - Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 15 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el DPD futárszolgálattal az Ön által megadott címre.


 A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 15 000 Ft értékig:

  • OTP SimplePay bankkártyás fizetés esetén a szállítás 990 Ft
  • Banki előre utalás esetén a szállítás 990 Ft
  • Utánvéttel történő fizetés esetén a szállítás 990 Ft 

Házhoz szállítás DPD futárszolgálattalMegrendelését a DPD futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni!  A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi DPD depóban. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

 

Az ICONIC.HU webáruházban személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, megértésüket köszönjük.