Technológia

Könnyen alkalmazkodik bármilyen felülethez, stabil marad, így magabiztosan futhatsz.

Az adiPRENE® egy nagy ütődéselnyelő-képességű anyag, amely párnázottságot és védelmet nyújt a saroknak ütődéskor.

ADIPRENE®+ a nagyobb rugalmasságért, a könnyedebb futásért. Egy ultra rugalmas anyag, amely előre hajtja a lábfej elülső részét, és a lehető legjobban segíti az elrugaszkodást. Így a futás dinamikus és rugalmas.

A techfit sprintweb egy speciálisan tervezett mintázat, amely segít megtartani a megfelelő testtartást futás közben. Az izmok kisebb remegése a hagyományos ruhákhoz képest 0,8% százalékkal nagyobb állóképességhez vezet a techfit kompressziójával.

Egy stopliszerkezet, amely maximális tapadást biztosít minden irányban, anélkül, hogy egyes pontokon nyomná a lábat.

Továbbfejlesztett hab-betét a nagy ütődéssel járó sportmozgásokhoz, nagyfokú rugalmassággal a kényelemért és párnázottságért.

A climalite 3 irányba nyúló anyag, kiváló légáteresztést és nedvesség-elvezetést biztosít, így hűsen és szárazon tart.

A Cocona egy természetes, gyorsan száradó, UV-szűrő textil technológia.
Újrahasznosított kókuszhéj aktivált karbontartalmú részéből. Az anyagok és szálak ígynem fakulnak ki a mosástól vagy a hordástól. Kiválóan teljesít a hűsítő párologtatásban, a testszagkezelésben és az UV-védelemben, plusz anyaghoz szükséges energia és anyagiak ráfordítása nélkül.Se kémiai anyagok, se bőrt irritáló trópusi kezelés.
A Cocona® az aktivált szén pórusainak köszönhető jókora felületen gyorsan párologtat, ahhoz hasonlóan, ahogy saját tested hűti magát.

A kiváló tapadásért bármilyen időben. Egy nagy teljesítményű külső talp, amely jobban tapad a talajhoz, és erőteljesebb elrugaszkodást biztosít. Bármilyen időjárási körülmények 
között maximális kontrolt biztosít.

A climachill™ egy forradalmi technológia, amely a verhetetlen légáramlást és nedvességkezelést a zárt anyag kényelmével kombinálja.

GORE-TEX® a cipő további kényelméhez: vízálló és légáteresztő. Ideális a kimondottan intenzív mozgáshoz.

Kíváló flexibilis anyag, mely nagyszerű hőszabályzó tulajdonságú így mindig szárazon tartja a testet.

A climawarm egy könnyű, légáteresztő szigetelés, amely sűrűn szőtt  műanyag szálaival a bőrhöz közel tartja a meleget, így hidegben is melegben maradsz, és kényelmesen érzed magad. Noha ezek a szálak elég sűrűek ahhoz, hogy megtartsák a levegőt, ahhoz elég távol vannak egymástól, hogy a meleget elvonó izzadságot elpárologtassák.

Az adiWEAR™ egy rendkívül tartós, nyomot nem hagyó gumi, amelyet az adidas sportcipők külső talpán az erős kopásnak kitett felületeken használnak, hogy megakadályozzák a korai elhasználódást és szakadást.

A stabil elrugaszkodásért és talajfogásért. A Formotion ® egy egyedi, szabadon mozgó sarokrendszer, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan alkalmazkodj bármilyen felülethez, a lehető legpuhább talajfogást biztosítva.

A climacool® a felső részen légáteresztő anyagokat, a külső talpon szellőzőcsatornákat használ, így segít elpárologtatni az izzadtságot és alacsonyan tartani a hőmérsékletet a cipődben.

Úgy érzed, mintha lebegnél, úgy látszik, mintha repülnél.A BOOST™ egy olyan forradalmi párnázat, amely több energiát juttat vissza, mint a hagyományos EVA anyag.

HATÁS
1. Alacsonyabb súlypont – stabilabb futás: 22mm magas sarok, és csupán 12mm magas cipőorr
2. Nem irritálja az Achilles-ín körüli bőrt
3. Sima talajfogás és dinamikus elrugaszkodás
4. Minden lépésnél nagyobb energia-visszajuttatást biztosít mint bármelyik más, rendelkezésre álló futócipő
5. Több ezer egyedi kapszula tárolja és juttatja vissza az energiát, melyet más cipőtalpak áteresztenek
6. Tapasztalja meg a meglepően kényelmes futást
7. Puha és kényelmes párnázottság minden futóterepen való futáshoz
8. Hihetetlen érzés. Kivételes stabilitás
9. Az ezredik lépés is ugyanolyan kényelmes, mint az első ENERGIA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT Akár mínusz 20, akár plusz 40 fok van, a BOOST puha és rugalmas marad minden körülmények között, nem úgy, mint az EVA, amely hidegben keménnyé és törékennyé, melegben pedig puhává és pépessé válik.

KITARTÓ ENERGIA Akár az első kilométered, akár az 500., a BOOST energia-visszajuttatása állandó marad minden lépésnél.

RUGALMAS TORSION SYSTEM Könnyen alkalmazkodik bármilyen felülethez, stabil marad, így magabiztosan futhatsz.

LÉGÁTERESZTŐ TECHFIT KEVERÉK A kiváló illeszkedésért követi a lábad körvonalát, és hűsen, kényelmesen tartja.

KÜLSŐ SAROK MEREVÍTŐ A biztos rögzített érzetért és a sarok támogatásáért.

VÉGTELEN ENERGIA KAPSZULÁK A BOOST™ hab több energiát tárol és juttat vissza, mint bármely más habpárnázat, így minél több energiát fektetsz be, annál többet nyersz vissza.

A climalite® elvezeti bőrödről a nedvességet, így szárazon tart.

A természetes illeszkedésért és rugalmasságért. Egy könnyű, rugalmas felsőrész, amely összhangban mozog a lábaddal, és amelynek köszönhetően a cipő már az első lépéstől alkalmazkodik. A Techfit a tökéletes, egyéni illeszkedés élményét nyújtja. A futásnak megfelelően mozog, alkalmazkodik a lábhoz, ahogy az megnyúlik és összehúzódik.

A legkönnyebb, legjobban elcsomagolható termék, teljesen szélálló, maximálisan légáteresztő és vízálló. Az aktív WINDSTOPPER® borítás kényelmet nyújt a nagyobb teljesítményért magas intenzitású sportmozgás közben.

• Könnyű anyag: hatékonyan engedi távozni a test túltermelt hőjét
• Könnyen elpakolható: használaton kívül könnyen összenyomható  és tárolható
• Vízálló: véd az esőtől, hótól, és gyorsan szárad

A valaha volt legmelegebb termékünk.A Climaheat technológia a jegesmedvék üreges szálú szőrét utánozza, megtartja a meleget, és gyorsabban szárad. Legjobban szigetelő technológiáink (hollowfiber/primaloft) vízálló anyagokkal kombinálva, hogy melegen tartsák a lábat extrém körülmények között is.

A kiváló 360°-os aktív szellőzés egyedi érzetet biztosít, innovatívan egyesítve a légáteresztő felsőrészt, a legújabb anyagokat és szerkezeteket, illetve a stratégiailag elhelyezett szellőzőlyukakkal ellátott, szintén légáteresztő külső talpat. Mindez teljes légáramlást biztosít a lábad körül, optimális klímát teremtve a legmelegebb körülmények között is.