Rólunk

Szenvedélyünk a sport és a divat. Több mint 20 éve foglalkozunk sportruházat forgalmazásával, kis- és nagykereskedelemmel Magyarországon. Mindent tudunk az adidas márkákról, de imádjuk a Nike, Speedo, Converse és Reebok termékeit is. Nincs olyan kérdés amire ne tudnánk a választ ezért nagyon nagy örömmel fogadjuk a kérdéseket a 030 / 4721097 -es ügyfélszolgálati számunkon és e-mail címünkön.  Az iconic.hu -ra pontosan azért válogattuk be ezen márkák termékeit, mert a minőséget képviselik minden szegmensben. 

Tisztában vagyunk vele, hogy az online vásárlás sokak számára még a 21. században is kockázatosnak és bonyolultnak tűnhet, ezért igyekeztünk a lehető legegyszerűbb vásárlási folyamatot kialakítani és mindent a lehető legkézreállóbb módon felépíteni. De mi nem csupán felhasználóbarátok szerettünk volna lenni, hanem vásárlóbarátok, ezért is dolgozunk minden nap, és teszünk meg mindent, hogy a rendeléseket a lehető legrövidebb időn belül maradéktalanul teljesítsük.

A kockázat az iconic.hu esetében minimális, hiszen minden termék saját raktárunkon van, így nem csupán egy kirakat vagyunk mint annyi e-shop az interneten, hanem valós és jelentős árukészlettel rendelkezünk. Saját raktárunk és megbíható logisztikai partnerünk záloga a gyors és sérülésmentes kiszállításnak. 

Legyen az férfi utcai cipő, női póló vagy hátizsák amit keres, nálunk bizonyosan megtalálja és abban is biztos lehet, hogy jó áron meg is kapja. 

Ikonikus termékek egy helyen.

Köszönjük, hogy érdeklődik irántunk, és hogy elolvasta ezt a pár sort. 

- Az iconic.hu csapata
ugyfelszolgalat@iconic.hu | 030 / 4721097

--

Aqua Aréna Kft | 2600 Vác, Zrínyi utca 39. | Cégjegyzékszám: 13-09-160200